Home

White Marlin Sopot menu

Ośmiornica, puree z pieczonych ziemniaków z rozmarynem, chorizo, pomidor grillowany, sałatka frisse. 100 g / 98 pln. Tuńczyk z pieprzem syczuańskim, bulion rybny z wakame, sałatka z kolendry. 150 g / 77 pln. Dorsz, krokiety brandade, warzywa w emulsji maślanej. 140 g / 64 pln. Double burger, z wołowiny sezonowanej, boczek, ser wędzony. Menu White Marlin zmienia się w zależności od pory roku i dostępności danych składników. Dbamy o to, aby owoce morza, mięso i warzywa były najwyższej jakości. W restauracji zjedzą Państwo pyszne śniadania z oferty White Caffe Marlin, serwowane do godziny 16.00, dania obiadowe oraz lekkie i smaczne kolacje Sopot, Pomeranian Voivodeship / White Marlin / White Marlin menu; White Marlin / Menu. Add to wishlist Add to compare #66 of 477 restaurants in Sopot . White Marlin menu. Dishes and Drinks in White Marlin. Restaurant features great service breakfast beautiful view dinner lunch cosy atmosphere great location beautiful interior friendly staff. Pyszne śniadania w Sopocie są coraz bardziej pożądane przez koneserów porannych posiłków. Zgodnie z oczekiwaniami klientów wprowadziliśmy do naszej oferty pyszne śniadania o nazwie White Marlin Caffe. Sprawimy, że poranny posiłek już nigdy nie będzie przykrym obowiązkiem, a jedynie przyjemnością, kojarzącą się z miło spędzonym czasem w gronie najbliższych osób

White Marlin Restaurant & Lounge. Claimed. Save. Share. 1,037 reviews #40 of 215 Restaurants in Sopot $$ - $$$ International Vegetarian Friendly Vegan Options. Al. Wojska Polskiego 1, Sopot 81-769 Poland +48 784 629 283 Website Menu. Open now : 12:00 PM - 10:00 PM. All photos (507 O White Marlin. Jesteśmy restauracją premium, w której serwujemy jedzenie na najwyższy poziomie oraz zapewniamy profesjonalny serwis kelnerski. Znajdujemy się nad samym morzem w Sopocie, trudno znaleźć miejsce podobne do naszego, bo takiego po prostu nie ma. Wymarzona lokalizacja z kawałkiem własnej plaży oraz unikalny wystrój są.

White Marlin, #83 among Sopot restaurants: 3290 reviews by visitors and 20 detailed photos. Find on the map and call to book a table White Marlin Restaurant & Lounge, Sopot: See 1,037 unbiased reviews of White Marlin Restaurant & Lounge, rated 4 of 5 on Tripadvisor and ranked #41 of 269 restaurants in Sopot White Marlin, Sopot. Browse the original menu, read over 2965 reviews on Sluurpy and find out the prices. Discover user's favourite dishes and order online or book a table on White Marlin

Menu Sopot - White Marli

White Marlin Restaurant & Lounge, Sopot: See 1,040 unbiased reviews of White Marlin Restaurant & Lounge, rated 4 of 5 on Tripadvisor and ranked #40 of 271 restaurants in Sopot White Marlin. Al. Wojska Polskiego 1, Sopot (+48) 784 62 92 83 more than a year ago. With a fabulous beach view and a fancy fish in their name, the classy and finely-detailed boathouse decór inside White Marlin makes you feel like you are about to dine as an elite member of your local sailing club. However, even though I was dressed-down and. W restauracji White Marlin w Sopocie z okien i tarasu widać dostojne morze, dzięki czemu miejsce ma niezwykły, kojący klimat. Białe wnętrza i domowy wystrój restauracji położonej bezpośrednio przy plaży pozwalają gościom na oddanie się uczcie smaków White Marlin Restaurant & Lounge. Claimed. Save. Share. 1,037 reviews #40 of 214 Restaurants in Sopot $$ - $$$ International Vegetarian Friendly Vegan Options. Al. Wojska Polskiego 1, Sopot 81-769 Poland +48 784 629 283 Website Menu. Closes in 37 min: See all hours

White Marlin: Restauracja Sopot na plaży z widokiem na morz

  1. White Marlin Restaurant & Lounge, Zoppot (Sopot): 1.035 Bewertungen - bei Tripadvisor auf Platz 41 von 268 von 268 Zoppot (Sopot) Restaurants; mit 4/5 von Reisenden bewertet
  2. White Marlin jest w: White Marlin. 15 października o 03:52 · Sopot, województwo pomorskie, Polska ·. Poznaj niektóre z dań nowej, jesienno - zimowej karty . 1. Wellington z buraka, wegański demi-glace, brukselka, maliny, orzechy w karmelu z miso. 2. Dorsz, krokiety brandade, warzywa w emulsji maślanej

White Marlin, Sopot. 14,628 likes · 132 talking about this · 21,579 were here. Wyjątkowa restauracja znajdująca się na plaży w Sopocie. Piękny widok, skandynawskie wnętrze i pyszne jedzenie zachęcają.. White Marlin Restaurant & Lounge, Zoppot (Sopot): 1.037 Bewertungen - bei Tripadvisor auf Platz 41 von 269 von 269 Zoppot (Sopot) Restaurants; mit 4/5 von Reisenden bewertet White Marlin przychodzi z rozwiązaniem Każdego dnia prezentujemy zestaw lunchowy, który możemy Ci dostarczyć. Wystarczy, że zadzwonisz do nas i zamówisz zestaw dla siebie, rodziny lub znajomych w godzinach 12.00 - 17.00 Jesteś zainteresowany White Marlin, Sopot. 16.100 Me gusta · 132 personas están hablando de esto · 23.157 personas estuvieron aquí. Wyjątkowa restauracja znajdująca się na plaży w Sopocie. Piękny widok, skandynawskie.. White Marlin Restaurant & Lounge, Sopot: Consulta 1.037 opiniones sobre White Marlin Restaurant & Lounge con puntuación 4 de 5 y clasificado en Tripadvisor N.°41 de 268 restaurantes en Sopot

Menu at White Marlin restaurant, Sopo

  1. White Marlin Restaurant & Lounge, Sopot: Consulta 1.038 opiniones sobre White Marlin Restaurant & Lounge con puntuación 4 de 5 y clasificado en Tripadvisor N.°41 de 269 restaurantes en Sopot
  2. White Marlin Restaurant & Lounge, Sopot: su Tripadvisor trovi 1.039 recensioni imparziali su White Marlin Restaurant & Lounge, con punteggio 4 su 5 e al n.41 su 271 ristoranti a Sopot
  3. Summer 2021 is slowly wrapping up. Here is our still sunshine weather set from the White Marlin beach bar, beautifully situated close to the famous Sopot Jet..
  4. O restauracji White Marlin Jesteśmy restauracją premium, w której serwujemy jedzenie na najwyższy poziomie oraz zapewniamy profesjonalny serwis kelnerski. Znajdujemy się nad samym morzem w Sopocie, trudno znaleźć miejsce podobne do naszego, bo takiego po prostu nie ma
  5. Mar 29, 2015 - This Pin was discovered by White Marlin. Discover (and save!) your own Pins on Pinteres

White Marlin Sushi & Champagne, Sopot. Browse the original menu, read over 1 reviews on Sluurpy and find out the prices. Discover user's favourite dishes and order online or book a table on White Marlin Sushi & Champagn W restauracji White Marlin w Sopocie z okien i tarasu widać dostojne morze, dzięki czemu miejsce ma niezwykły, kojący klimat. Białe wnętrza i domowy wystrój restauracji położonej bezpośrednio przy plaży pozwalają gościom na oddanie się uczcie smaków White Marlin Restaurant & Lounge, Sopot: See 1,037 unbiased reviews of White Marlin Restaurant & Lounge, rated 4 of 5 on Tripadvisor and ranked #41 of 268 restaurants in Sopot White Marlin Restaurant & Lounge, Sopot: See 1,029 unbiased reviews of White Marlin Restaurant & Lounge, rated 4 of 5 on Tripadvisor and ranked #42 of 265 restaurants in Sopot

White Marlin Restaurant & Lounge, Sopot: See 1,035 unbiased reviews of White Marlin Restaurant & Lounge, rated 4 of 5 on Tripadvisor and ranked #41 of 268 restaurants in Sopot wiedzę i kompetencje naszych pracowników. Proponujemy różnorodne menu w wybranej formie: od dań wykwintnych z pełną obsługą kelnerską do luźnych w formie bufetu szwedzkiego. Możemy zaproponować dogodne ustawienie stołów w zależności do formy rodzinnego spotkania. White Marlin Restaurant & Lounge Al. Wojska Polskiego 1 81-769 Sopot White Marlin Restaurant & Lounge, Sopot: See 1,040 unbiased reviews of White Marlin Restaurant & Lounge, rated 4 of 5 on Tripadvisor and ranked #39 of 270 restaurants in Sopot White Marlin Restaurant & Lounge, Sopot: See 1,034 unbiased reviews of White Marlin Restaurant & Lounge, rated 4 of 5 on Tripadvisor and ranked #41 of 268 restaurants in Sopot White Marlin Restaurant & Lounge, Sopot: See 1,012 unbiased reviews of White Marlin Restaurant & Lounge, rated 4 of 5 on Tripadvisor and ranked #33 of 263 restaurants in Sopot

White Marlin Restaurant & Lounge, Sopot: Consulta 1.026 opiniones sobre White Marlin Restaurant & Lounge con puntuación 4 de 5 y clasificado en Tripadvisor N.°38 de 265 restaurantes en Sopot White Marlin Restaurant & Lounge, Sopot: See 1,026 unbiased reviews of White Marlin Restaurant & Lounge, rated 4 of 5 on Tripadvisor and ranked #39 of 265 restaurants in Sopot 13.8k Followers, 177 Following, 1,465 Posts - See Instagram photos and videos from White Marlin (@white_marlin

Śniadania Sopot - White Marli

White Marlin Restaurant & Lounge, Sopot: See 1,039 unbiased reviews of White Marlin Restaurant & Lounge, rated 4 of 5 on Tripadvisor and ranked #40 of 271 restaurants in Sopot Apr 13, 2015 - Zupa z owocami morza White Marlin Restaurant & Loung Mar 29, 2015 - White Marlin Burger Sopot restaurant & lounge www.whitemarlin.p White Marlin Restaurant & Lounge, Sopot: See 1,011 unbiased reviews of White Marlin Restaurant & Lounge, rated 4 of 5 on Tripadvisor and ranked #33 of 261 restaurants in Sopot

White Marlin Restaurant & Lounge, Sopot: See 1,011 unbiased reviews of White Marlin Restaurant & Lounge, rated 4 of 5 on Tripadvisor and ranked #33 of 263 restaurants in Sopot White Marlin Restaurant & Lounge, Sopot: Se 1 038 objektive anmeldelser av White Marlin Restaurant & Lounge, vurdert til 4 av 5 på Tripadvisor og vurdert som nr. 41 av 270 restauranter i Sopot

WHITE MARLIN RESTAURANT & LOUNGE, Sopot - Menu, Prices

White Marlin Restaurant & Lounge w Sopocie specjalizuje się w organizacji przyjęć okazjonalnych - spotkań biznesowych jak i rodzinnych. Jeżeli chcą Państwo uczcić kolejną rocznicę działalności firmy, zorganizować przyjęcie dla ważnego kontrahenta, przeprowadzić kurs lub szkolenie dla swoich podopiecznych, zorganizować konferencje promującą swoją firmę, przyjemnie. When autocomplete results are available use up and down arrows to review and enter to select. Touch device users, explore by touch or with swipe gestures

O nas Sopot - White Marli

White Marlin Restaurant & Lounge, Sopot: See 1,034 unbiased reviews of White Marlin Restaurant & Lounge, rated 4 of 5 on Tripadvisor and ranked #43 of 266 restaurants in Sopot Light Marlin to pierwszy, prawdziwie restauracyjny catering dietetyczny. Jego jakość wypływa ze znanego w całej Polsce White Marlin'a. Wierzymy w to, że zdrowa dieta może być przyjemnością White Marlin, Sopot. 16 127 liker dette · 78 snakker om dette · 23 159 har vært her. Wyjątkowa restauracja znajdująca się na plaży w Sopocie. Piękny widok, skandynawskie wnętrze i pyszne jedzenie..

Menu White Marlin

White Marlin restaurant, Sopot - Restaurant review

White Marlin, Sopot. 16 082 osoby lubią to · 72 osoby mówią o tym · 23 127 użytkowników tu było. Wyjątkowa restauracja znajdująca się na plaży w Sopocie. Piękny widok, skandynawskie wnętrze i pyszne.. White Marlin to restauracja stworzona na styku plaży i morza, w przepięknym Sopocie. White Marlin powstał z miłości - z miłości do jedzenia i z miłości do lu..

WHITE MARLIN RESTAURANT & LOUNGE, Sopot - Updated 2021

White Marlin Restaurant & Lounge, Sopot : consultez 1 039 avis sur White Marlin Restaurant & Lounge, noté 4 sur 5 sur Tripadvisor et classé #40 sur 271 restaurants à Sopot White Marlin Restaurant & Lounge . al. Wojska Polskiego 1 81-769 Sopot . Zobacz na mapie +48784629283 . Szef kuchni. Przy ładnej pogodzie warto zjeść na przestronnym tara­sie. W menu, które powstaje w oparciu o sezonowe oraz importo­wane składniki, nigdy nie wieje nudą White Marlin Restaurant & Lounge, Sopot: Consulta 1,039 opiniones sobre White Marlin Restaurant & Lounge con puntuación 4 de 5 y clasificado en Tripadvisor N.°40 de 271 restaurantes en Sopot Dodaj pierwszą! Dodaj Opnię. Galeria Zdjęć: White Marlin. Aleja Wojska Polskiego 1. 81-769 Sopot. 58 58 58 686. Ta reklama została wyświetlona: 2280827 razy 9 reviews of White Marlin Restaurant & Lounge We came here because of our friend who recommended this joint, and wow were we pleasantly surprised! First of all the decor is perfect, it emits an elegant upscale beach nautical theme in a laid back relaxing way. The food is absolutely phenomenal! We order 1. Charred octopus - perfectly cooked, tender and juicy 2

White Marlin, Sopot: Original Menus, Reviews and Price

White Marlin w Sopocie - morze na talerzu. 22.12.2015. Polskie morze cały rok wygląda niezwykle pięknie. W White Marlin morze jest na wyciągnięcie dłoni. Z okien widać dostojne, refleksyjne fale. Na zewnątrz czasami pada, a u nas jest ciepło, przytulnie, smacznie unosi się zapach zimowej herbaty z pomarańczą, imbirem i goździkiem Sopot słynie z wielu wyjątkowych i jednocześnie smacznych miejsc, niełatwo zatem wybrać to jedno, jedyne, najlepsze. Jest kilka najlepszych i bez wątpienia jednym z nich jest właśnie White Marlin. Dlaczego wyjątkowe, zapytasz. Otóż, White Marlin to nie tylko świetna kuchnia, to również bistro z kawiarnią, a latem nawet beach bar Premiera kolekcji TOUS Oceaan w White Marlin w Sopocie. W White Marlin w Sopocie otwarto Letnią Strefę TOUS. Kolekcję, w której wykorzystano morskie motywy - perły i muszle, oglądały gwiazdy. Agnieszka Dygant, Natalia Klimas, Katarzyna Glinka i wiele innych gwiazd odwiedziło sopockiego White Marlina, by podziwiać kolekcję TOUS Oceaan

WHITE MARLIN RESTAURANT & LOUNGE, Sopot - Omdömen om

sopot, white marlin, restauracje w sopocie, fajne miejsca w sopocie, trójmiasto, tricity, restaurant in sopot, restauracje nad morzem, wielkości i obsługi. Według mnie jedynym minusem menu restauracyjnym to dominanta kuchni chińskiej. Jedzenie jest smaczne, dania są dobrze doprawione i ładnie podane bardzo niemiłe rozczarowanie. miejsce polecane i zachwalane a wrażenie druzgoczące. piękne wnętrze, zachęcające menu ale obsługa jakby bez powołania. Paweł L June 23, 2015 Nie rozumiem czemu maja karte z kuchnia chinska..naciagane ceny, jedzenie poprawne Ślub na plaży w Sopocie - Basia i Marcin - ACfotografia. Basia i Marcin to Para Młoda, która przyjechała wziąć ślub nad morzem, aż z południa Polski. Sopot był dla nich miejscem, do którego wracali każdego lata. Nie mogło być inaczej to Sopot był miejscem , gdzie powiedzieli sobie TAK

Galeria Sopot - White Marli

  1. White Marlin Restaurant & Lounge, Sopot: Consulta 1.040 opiniones sobre White Marlin Restaurant & Lounge con puntuación 4 de 5 y clasificado en Tripadvisor N.°39 de 270 restaurantes en Sopot
  2. White Marlin Restaurant & Lounge w Sopocie to miejsce wyjątkowe, które prowadzimy dla Was z pasji już od 4 lat. Miejsce dla Ciebie, twojej rodziny, przyjaciół, znajomych, partnerów biznesowych, jak też dla nas pracowników, jest to drugi dom. Miejsce to zmienia się wraz z porami roku. Najbardziej lubicie lato
  3. W restauracji White Marlin może swobodnie zasiąść do stołu i bawić się do 140 osób na dwóch poziomach. W formie koktajlowej obsługujemy do 240 gości. Przepiękne, zaciszne otoczenie naszej restauracji, z tarasem oraz plażą pozwala latem na prowadzenie gastronomicznych imprez plenerowych do 400 osób. Proponujemy różnorodne menu w.
  4. 27.04.2015 - W sopockiej restauracji White Marlin możesz odetchnąć od turystycznego zgiełku, wsłuchać się w szum fal oraz udać w kulinarną ucztę
  5. A może mistrzowie kuchni nie smażą na smalcu? Live cooking to świetne show, a przede wszystkim uczta dla zmysłów i podniebienia. To również ciekawy pomysł na wyjątkowy prezent. Dobra zabawa gwarantowana. Zapraszamy do kontaktu z White Marlin! Gotowanie z Łukaszem Domagalskim jeszcze nigdy nie było takie proste. WHITE MARLIN Sopot, Al
  6. White Marlin zachęca mnie już samym logiem, marlina właśnie. Styl Hampton króluje tu w pełni. Uwielbiam ten wystrój, pełen marynistycznych odwołań i bieli oraz klimat jaki tworzy. A gdzie indziej można lepiej go poczuć, jak nie własnie nad morzem
  7. White Marlin, Sopot. To już druga restauracja, która jest bohaterem mojego nowego na blogu cyklu postów. Pierwszy post See My Taste osiągnął aż trzykrotnie więcej wyświetleń niż dotychczasowe posty, za co bardzo Wam dziękuję. Wyruszmy zatem na poszukiwania White Marlina. Czy uda nam się go złapać? Na przystawkę wybrałam krewetki w emulsji z białego wina. Były bardzo dobrze.

PRESS DAY Strefa letnia TOUS X White Marlin SOPOT. BlogStar. Opublikowane w. 4 lipca 2021. Sopot, czyli letnia stolica Polski koi szumem morza, chłodną bryzą, czystym piaskiem i pięknymi zachodami słońca. 2 lipca, w sopockim White Marlin odbyło się otwarcie Letniej Strefy TOUS, połączone z prezentacją najnowszej kolekcji Oceaan Restauracja White Marlin Sopot. Recenzje, zdjęcia, telefon i wskazówki dojazdu do White Marlin Sopot Restaurante Europeu Moderno em Sopot, Województwo pomorski Hotel Zhong Hua jest wyjątkowym miejscem, gdzie bezpośrednio z pokoju hotelowego można wyjść na prywatną plażę. Unikalne połączenie bliskości natury, szumu fal w samym centrum Sopotu White Marlin Restaurant & Lounge, Sopot: Se 1.037 objektive anmeldelser af White Marlin Restaurant & Lounge, som har fået 4 af 5 på Tripadvisor og er placeret som nr. 41 af 268 restauranter i Sopot

White Marlin Sopot, w Sopocie

White Marlin Restaurant & Lounge, Sopot: Veja 1.040 dicas e avaliações imparciais de White Marlin Restaurant & Lounge, com classificação Nº 4 de 5 no Tripadvisor e classificado como Nº 39 de 269 restaurantes em Sopot At White Spot, everyone in our kitchens has a role to play in serving up delicious menu items. From the staff who open up early morning to those who close up at night, to our Red Seal Chefs who have spent at least 5,000 hours perfecting their craft, to our dishwashers who keep us spotlessly clean, our culinary team is constantly on the quest to provide great taste, every day

White Marlin - Home Faceboo

  1. White Marlin Restaurant & Lounge, Sopot: Bekijk 1.040 onpartijdige beoordelingen van White Marlin Restaurant & Lounge, gewaardeerd als 4 van 5 bij Tripadvisor en als nr. 39 van 270 restaurants in Sopot. </cf>
  2. Na otwarciu Letniej Strefy White Marlin Beach Bar w Sopocie nie brakowało gwiazd. Gośćmi wydarzenia były m.in. Maja Sablewska, Ida Nowakowska, Katarzyna Glinka,.
  3. White Marlin, Sopot. 16.091 vind-ik-leuks · 138 personen praten hierover · 23.155 waren hier. Wyjątkowa restauracja znajdująca się na plaży w Sopocie. Piękny widok, skandynawskie wnętrze i pyszne..

White Marlin oferuje dwie opcje cateringu - jednodniową lub tygodniową. W każdej z nich zawiera się pięć zbilansowanych posiłków, skomponowanych i przygotowanych przez Łukasza Domagalskiego, wieloletniego szefa kuchni restauracji White Marlin White Marlin, Sopot. 14 710 Páči sa mi to · 324 o tomto hovoria · 21 576 tu boli. Wyjątkowa restauracja znajdująca się na plaży w Sopocie. Piękny widok,.. Dostępne diety pudełkowe i menu cateringu dietetycznego Light Marlin by Sylwester & Wiktoria Kłos catering. Poznaj opinie, cennik oraz odbieraj rabaty w porównywarce diet pudełkowych Dietly

Hotel Zhong Hua, Sopot - aktualne ceny na rok 2021. Informacje i ceny. Udogodnienia. Zasady pobytu. Ważne informacje. Opinie gości (1 140) Zarezerwuj teraz. Udostępnij stronę obiektu Hotel Zhong Hua. Udostępnij na Facebooku White Marlin, Sopot. 16 112 liker dette · 117 snakker om dette · 23 162 har vært her. Wyjątkowa restauracja znajdująca się na plaży w Sopocie. Piękny widok, skandynawskie wnętrze i pyszne jedzenie.. White Marlin, Sopot. 16.104 vind-ik-leuks · 116 personen praten hierover · 23.159 waren hier. Wyjątkowa restauracja znajdująca się na plaży w Sopocie. Piękny widok, skandynawskie wnętrze i pyszne.. Sylwester 2015/2016 - White Marlin Sopot - Trójmiasto DELUXE! Sprawdź szczegóły tego wydarzenia. Przeczytaj więcej informacji, zobacz kto wybiera się na to wydarzenie. Umów się i poinformuj znajomych: White Marlin: Sylwester 2015/2016 Sopot! Zapraszamy Light Marlin to kontynuacja ciekawego konceptu White Marlin - znanej sopockiej restauracji ceniącej smak i niepowtarzalną atmosferę. Każdego dnia czekają na Ciebie odpowiednio zbilansowane posiłki (są układane przez wykwalifikowanych dietetyków poradni Sports-Med, Sylwestra i Wiktorii Kłos), przygotowywane przez mistrza w swoim fachu: Bartka Morawskiego, szefa kuchni White Marlin

BlogStar: PRESS DAY Strefa letnia TOUS X White Marlin

  1. Gold Marlin HIT LIGHT MARLIN. Już od 80zł / dzień. Wykwintna dieta premium dla szukających smaku, zdrowia i smukłej sylwetki. Kawior, ośmiornica, polędwica wołowa . Pełnia zdrowia dla smakoszy i wszystkich tęskniących za restauracją White Marlin. Sprawdź menu
  2. Kulinaria Jesienne menu w warszawskich restauracjach Małgorzata Minta . Ludzie Premiera kolekcji TOUS Oceaan w White Marlin w Sopocie Redakcja Vogue.pl W White Marlin w Sopocie otwarto Letnią Strefę TOUS. Kolekcję, w której wykorzystano morskie motywy - perły i muszle, oglądały gwiazdy. 07.07.2021
  3. Restauranter i nærheten av White Marlin Restaurant & Lounge på Tripadvisor: Finn anmeldelser fra reisende og bilder av spisesteder i nærheten av White Marlin Restaurant & Lounge, Sopot
  4. Premiera kolekcji TOUS Oceaan & otwarcie Letniej Strefy TOUS w White Marlin w Sopocie. Nowa kolekcja biżuterii TOUS Oceaan nawiązuje do piękna i kruchości natury. Projektanci marki tym razem zwrócili się ku oceanom, czerpiąc inspiracje z kolorów i materiałów drzemiących w ich fascynujących głębinach
Galerie White Marlin - White Marlin Restaurant & LoungeTHE 10 BEST Restaurants Near Sopot Beach in PomeraniaSopot - a fabulous weekend destination3D scanning of the Zhong Hua hotel in Sopot • scan 3D